to spróbuj wyobrazić sobie taką instalację: maluch elegant ma zagłówki na tylnej kanapie, zagłówki nie są pełne jak w pugach - tylko kształ jakby ramki i do tych tylnych zagłowków przykręcone są same głośniki a jak jedziesz za malcem to widzisz 2 magnesy od głośników - pewnie tym co siedzą z tyłu i oprą się na zagłówkach to pewnie łby urywa - nie wiem czy mniej więcej potrafisz to sobie wyobrazić, ale takie coś kiedyś na trasie widziałem, gdzie tam kiedyś: 2 miechy temu...
Jak ukryć głośniki w tylnej półce
-
Ferguss
parodia instalacji?
to spróbuj wyobrazić sobie taką instalację: maluch elegant ma zagłówki na tylnej kanapie, zagłówki nie są pełne jak w pugach - tylko kształ jakby ramki i do tych tylnych zagłowków przykręcone są same głośniki a jak jedziesz za malcem to widzisz 2 magnesy od głośników - pewnie tym co siedzą z tyłu i oprą się na zagłówkach to pewnie łby urywa - nie wiem czy mniej więcej potrafisz to sobie wyobrazić, ale takie coś kiedyś na trasie widziałem, gdzie tam kiedyś: 2 miechy temu...

-
Ferguss
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
nie warto głosników niczy przykrywać,jak maja ukrasc to ukradną!
Ja mam swoje blaupunkty 20 przykryte normalnymi maskownicami z zestawu i nic sie do tej pory nie stało! odpukać!
Ja mam swoje blaupunkty 20 przykryte normalnymi maskownicami z zestawu i nic sie do tej pory nie stało! odpukać!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
-
Konserwa
No dobra a co jesli chce mieć bagażnik bo mam rodzine a przy tym chciałbym pośłuchac jakoś sensownie muzyki?. Nie w sadze subwoofera na 3/4 bagażnika czy nie zrobie zabudowy. Zreszta nie kazdego stac na takie zabudowy. Moim zdaniem to rozwiazanie w półce napewno lepsze niz te otworki w tylnych słupkach.
-
invictus
-
invictus
-
Ferguss
wiem o jakiej tubce pisze invictus - kumpel miał taką w passaciku - wyśmiałem go, ale szczęka mi opadła jak pokazał co to maleństwo potrafi - oczywiście nie jest to bas wypierdzielający szyby, ale jak na amatora car-audio zrobiło to na mnie wrażenie; a dla porównania niektóre tuby z allegro które zajmują pół bagażnika to się umywają z porównaniu do tego maleństwa 
-
invictus
-
Konserwa
No dobra moze macie racje z tym sub, ale mi nie potrzeba basów takich jakis turbo a elipsy mam trójdrozne i chodzi mi o przestrzeń dzwieku i dlatego chce je przynajmniej troche zamaskować. Jak miałem malca to mi swiatła tylne zajebali i jestem przewrażliwiony na punkcie złodziejaszków. No chyba nie znają wszystkich typów półek i jak sie łądnie zrobi to moze nie zajebia.
-
invictus
Moze.. a basu "super mocnego" nie bedzie o to sie nie martw zaraz umieszcze zdjecie jak tylko mi mms na maila dojdzie bo nie moge wyslac przez IrDA (ni cholery nie wiem dlaczego)
- Załączniki
-
- załacznik_1.jpg (24.98 KiB) Przejrzano 4317 razy
Ostatnio zmieniony 17 cze pt, 2005 2:50 pm przez invictus, łącznie zmieniany 1 raz.