A jeśli chodzi o kolor bielizny, to samonośki - tak, w zestawieniu z czarną bielizną. Czerwień, a jakże
O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- Jitter
- Junior
- Posiadany PUG: był: 205 Junior (restyled)
- Numer Gadu-gadu: 0
Jutro odstawiam auto do warsztatu, więc powracając z pracy będę się UWAŻNIE przyglądał, jaka moda u kobiet panuje tej wiosny 
A jeśli chodzi o kolor bielizny, to samonośki - tak, w zestawieniu z czarną bielizną. Czerwień, a jakże
Ale lubię też bord....
Ostatnio zmieniony 22 mar wt, 2005 7:51 pm przez Jitter, łącznie zmieniany 1 raz.
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............
Był: Peugeot 205 "Junior" '91, biały, 5d, TU9/K 954ccm
Jest: Ford Fusion "Trend Gold-X" '09, niebieski, 5d, FXJA 1488ccm
............Przerażająca Moc 45KM.............
Był: Peugeot 205 "Junior" '91, biały, 5d, TU9/K 954ccm
Jest: Ford Fusion "Trend Gold-X" '09, niebieski, 5d, FXJA 1488ccm
-
BubuPN
obecnie pocinam w GTA San Andreas (już chyba piąty raz to przechodzę), Getaway: Black Monday, NBA 2005 i czasami w NFS U2
teraz czekam aż mi się ściągnie The Punisher oraz Fight Night Round 2
PS2 rządzi hehe co widać chociażby po GTA SA - na PS2 jest już od października a na Shitbox i PC będzie dopiero w czerwcu 
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
Co by na szybko nadrobic watek na forum. To zdjecia tej dupeczki za zaj....te, slyszalem tez opinie ze to jakas gosciara z Polski i sie podobno (sorki za okrelsenie, ale tylko takie w miare estetyczne mi pasuje) wali jak domki w Urugwaju.
Mam nadzieje ze Andzia sie nie obrazi za moje swlonictwo
Co do kolorku bielizny i plci przeciwnej to preferuje czern i biel, szczegolnie na ladnie opalonym cialku
Choc musze przyznac ze czerwien tez kuszaca
.
Mam nadzieje ze Andzia sie nie obrazi za moje swlonictwo
Co do kolorku bielizny i plci przeciwnej to preferuje czern i biel, szczegolnie na ladnie opalonym cialku
- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
O ja masz, San Andreas, ja niestety jakos nie moge tego zalatwic sobie :/. Na razie pocinam w Jak II i w Eye Toy'a. A takze w GT 4 PrologueBubuPN pisze:obecnie pocinam w GTA San Andreas (już chyba piąty raz to przechodzę), Getaway: Black Monday, NBA 2005 i czasami w NFS U2teraz czekam aż mi się ściągnie The Punisher oraz Fight Night Round 2
PS2 rządzi hehe co widać chociażby po GTA SA - na PS2 jest już od października a na Shitbox i PC będzie dopiero w czerwcu
-
BubuPN
San Andreas miałem już ściągnięte tydzień przed premierą
nie wiem jakim cudem, ale trafiło do sieci i chwała temu kto do tego dopuścił bo gra jest wyśmienita
ghetto bling bling stajl
a za GT4 Prologue byłem zły sam na siebie, że to ściągnąłem
ponoć normalne GT4 jest już znośne
więc muszę kumpla ścignąć żeby mi spiracił, a teraz zmykam przed TV
si ja
-
BubuPN
Gothic 2 to jest druga część gry o kolesiu który został zesłany do kolonii karnej i postanowił rozprawić się z czającymi się w niej siłami zła no i prawie mu się to w pierwszej części udało, ale zabijając boga zwanego Śniącym narobił jeszcze większego syfu gdyż przybyły najgorsze możliwe stwory z różnych światów i w drugiej części zagrożona jest już nie tylko kolonia karna, ale i cała kraina w której toczy się akcja
gra ma świetny klimat i fabuła jest tylko częściowo liniowa tzn. nie ma ustalonej żadnej kolejności według której należy postępować więc samemu można wybrać do jakiej grupy ludzi się będzie należało, jakie umiejętności będzie się posiadać itp. itd., gra jest dosyć świeża, niedawno do drugiej części wyszedł dodatek Noc Kruka, ale jeszcze nie miałem przyjemności w niego grać